Avui… regata al club!

Avui… regata al club!

La setmana passada vam tenir regata d’optimist al club… la participació va ser inferior a l’any però així i tot, una seixantena de regatistes. Al menys, el temps va acompanyar i es van poder fer quatre proves. Vos deixo algunes fotografies i l’enllaç a la notícia.

 Un moment de la regata.
Tornant a port.
Tornant a port.
Recollint el material.
 Darrers preparatius abans de partir.

Els guanyadors.

http://www.cnportocristo.com/vela.php

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar