Alguna cosa feim malament.

Vivim a un país en el què, per millorar l’educació publica s’augmenten les ràtios, es disminueix considereablement el nombre de professors (especialment dels equips de suport i a secundària), es disminueixen les beques (ja sigui de menjador o d’estudis) i, en general, es va reduint paulatinament la despesa en educació. En canvi, a França (mireu aquest notícia), passa directament el contrari: per tal de millorar el sistema educatiu es contracten a miler de professors per a l’educació secundària (a més d’augmentar el personal de suport). Dues maneres ben diferents d’entendre el concepte de millora de l’educació publica, gratuïta i per a tots.

Sicencerament, Senyor Wert i companyia (inclosa la nostra «estimada» Conselleria d’Educació), alguna cosa esteim fent malament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *