Canvis al blog!

Canvis al blog!

Sí, aquest cap de setmana ha estat ple de canvis al blog i molt probable que alguns enllaços deixin de funcionar perquè he canviat la direcció del blog. La que hi havia no tenia relació amb el títol del blog i, en vista que blogger permet el canvi, l’he fet. Sóc conscient que tal vegada perdi algunes (de les poques) visites que tinc però és el preu que he de pagar. Aniré renovant les entrades més importants, afegint el nou enllaç.

La culpable d’aquest canvi no és altra que l’autora del blog «Personalización de blogs» que dóna milers d’idees, tutorials i consells per donar un nou aire al blog. Personalment penso que hi ha coses que no em fan falta o que mai aconseguiré fer correctament però les coses que he fet i els consells que he seguit penso que m’han ajudat a donar un altre aire al blog.

Bé, pegau una ullada pel bloc, a veure si us agrada o no. I ja, de pas, hem deixau un comentari dient què en pensau!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar