Monoface, una eina divertida

Hola!

Si l’altre dia us presentava una forma divertida de treballar el buf, avui vos present una pàgina web per treballar les pràxies orofacials a partir d’imatges diferents a les habituals. Es tracta de Monoface.

Us pot servir tant per educació infantil, com educació secundària, com per al treball amb adults. Es tracta de monoface. No és més que una pàgina web on apareix una cara i clicant sobre els ulls, el nas, les orelles o la boca, canvia la seva expressió i tenim una pàxia diferent.

Es pot usar bé directament, projectant la imatge o amb la pantalla de l’ordinador o bé fent el que he fet jo: capturar les imatges que m’han interessat, imprimir-les i plastificar-les, per treballar-les a l’aula. Les trobareu al següent enllaç.

I aquí alguns exemples:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *