Treballar les emocions

Holaaa!

Què tal la setmana? La meva ha sigut llaaaarga, les primeres de mes sempre són dures. Per això he tingut poc temps per actualitzar el blog. Però ja és divendres, així que ja tinc temps per dedicar a mostrar material i recursos.

Avui us porto dos materials per treballar les emocions. El primer és un conjunt de trencaclosques per relacionar les diferents emocions. No és adequat per infants d’educació infantil, a no ser que ja s’hagin treballat amb anterioritat. Sols heu de clicar sobre la foto, imprimir i, si voleu, plastificar!

El segon, un conjunt de cares en blanc, en la que els infants han de pintar les diferents emocions, ja sigui per indicació de l’adult o per interés del propi alumne. 

Esper que us agradin!

Fins aviat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *