Què has fet el cap de setmana? Treballem el vocabulari i l’expressió

Què has fet el cap de setmana? Treballem el vocabulari i l’expressió

Bon dilluns a tothom!

Qui ho diria però ja som a finals d’abril! En no res ja serem al juny!

Avui us porto un material molt senzill però que m’està funcionant bastant bé a l’aula. La manca de vocabulari és una característica dels alumnes del meu centre i això fa que els hi costi també expressar-se.

Els dilluns amb els alumnes de 2n treballem l’expressió oral a partir del que ha fet el cap de setmana. A alguns d’ells els hi costava molt fer dues frases amb sentit o ordenar la seqüència del que havien fet. Per això, un dia vam fer un llistat (que no està acabat) amb el podíem fer els cap de setmana. Això jo ho he convertit en unes targetes que ens serveixen per fer el fil conductor del que volem dir. Així, explicar el que hem fet és més fàcil i divertit!

També es poden usar per treballar l’expressió escrita o per imaginar com seria el nostre cap de setmana o les nostres vacances somiades. 
Com sempre, podeu descarregar el material al següent enllaç. El pdf està preparat per a imprimir per davant i per darrera i que les targetes tenguin un revers una mica més «guapo».
¿QUÈ HACEMOS EL FIN DE SEMANA? (CAST) Proximamente

Fins aviat!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar