Quadern del professor curs 2022/2023

Quadern del professor curs 2022/2023

Hoola a tots,

Fa molt de temps que no publico, principalment per falta de temps, però aquí esteim de nou, amb un nou quadern del professor. La versió d’aquest curs és molt senzilla, no li he pogut dedicar més temps i he anat a fer allò que realment necessito.

He de confessar que he perdut una mica les ganes de fer i compartir el quadern. Hi ha tantes opcions que penso que el meu no ofereix res d’especial o diferent però la realitat és que he rebut alguns missatges de seguidors i mestres de l’escola que m’han animat a fer aquesta versió reduïda.

Així que bé, sense temps de fer fotos per poder-les compartir, aquí teniu els arxius de l’agenda d’aquest curs:

Esper que us agradi!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar