Alguna cosa feim malament.

Alguna cosa feim malament.

Vivim a un país en el què, per millorar l’educació publica s’augmenten les ràtios, es disminueix considereablement el nombre de professors (especialment dels equips de suport i a secundària), es disminueixen les beques (ja sigui de menjador o d’estudis) i, en general, es va reduint paulatinament la despesa en educació. En canvi, a França (mireu aquest notícia), passa directament el contrari: per tal de millorar el sistema educatiu es contracten a miler de professors per a l’educació secundària (a més d’augmentar el personal de suport). Dues maneres ben diferents d’entendre el concepte de millora de l’educació publica, gratuïta i per a tots.

Sicencerament, Senyor Wert i companyia (inclosa la nostra «estimada» Conselleria d’Educació), alguna cosa esteim fent malament.

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar