Embarbussaments

Embarbussaments

Per a què ens serveixen els embarbussaments?

Els embarbussaments són jocs lingüístics que permeten als infants aprendre a articular correctament fonemes de forma divertida i entretinguda. Són jocs de caire tradicional, és a dir, és el poble qui ha creat aquestes combinacions de sons per treballar els principals fonenemes de la llengua (o aquelles combinacions de fonemes que solen resultar més complicades d’articular correctament).


Per tant, són una eina fonamental per a treballar el llenguatge oral a l’escola. També són de gran utilitat per treballar la consciència fonològica i per treballar la correcta articulació dels sons en aquells alumnes amb dificultats. Aquí teniu un recull d’embarbussaments en català.

Si en coneixeu més, no dubteu en fer-me’ls arribar!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar