Juguem! Activitats per ensenyar bons hàbits als nens.

Ahir horabaixa vaig començar a llegir aquest llibre del Dr Estivill. Era a l’aula de suport del centre en el que treballo. Esperant que arribassin els alumnes, el vaig començar a fullejar i em va encantar. Es tracta de tot un recull de jocs per a inculcar bons hàbits als nens (neteja, estudi, higiene, son…), però més que jocs, jo penso que són estratègies que poden usar els pares (i els educadors) per a crear bons hàbits als nens.
Coincideixo plenament amb la idea del Dr Estivill de que als nens als han d’educar els pares però, també crec que a molts de pares els hi manquen les estratègies necessàries per fer-ho, donant lloc a moltes situacions que tal vegada es podrien evitar.

És un llibre força amè i agradable de llegir i si ets mestre, i encara no tens fills, et dona idees per a desenvolupar estratègies i activitats dins l’aula. I sobretot, estratègies que puguis explicar als pares per a que duguin a terme a casa seva. Sense cap mena de dubte, és un bon llibre per aquest Sant Jordi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *