Embarbussaments

Per a què ens serveixen els embarbussaments?

Els embarbussaments són jocs lingüístics que permeten als infants aprendre a articular correctament fonemes de forma divertida i entretinguda. Són jocs de caire tradicional, és a dir, és el poble qui ha creat aquestes combinacions de sons per treballar els principals fonenemes de la llengua (o aquelles combinacions de fonemes que solen resultar més complicades d’articular correctament).


Per tant, són una eina fonamental per a treballar el llenguatge oral a l’escola. També són de gran utilitat per treballar la consciència fonològica i per treballar la correcta articulació dels sons en aquells alumnes amb dificultats. Aquí teniu un recull d’embarbussaments en català.

Si en coneixeu més, no dubteu en fer-me’ls arribar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *