Endevinalles

Una manera de treballar el llenguatge és mitjançant les endevinalles. Ajuden als infants a raonar i ordenar el seu pensament, d’una forma divertida. Us deixo l’enllaç al meu recopilatori personal:

El material es pot usar de diferents formes. Bé llegint les endevinalles si els alumnes són grans, bé mostrant possibles alternatives si els alumnes són més petites o tenen algún tipus de dificultat. Podeu treballar per categories temàtiques o bé mesclar-les.


Jo tenc pensat usar-les aquest curs a P4. La meva idea és sols llegir l’enunciat de l’endevinalla i esperar que els alumnes facin les seves hipòtesis. Si veig que no en fan, mostraré dues o tres alternatives. Serà el primer cop que ho faci, a veure com em va!

Esper que us agradin! No dubteu de fer comentaris amb noves endevinalles per enriquir el meu llistat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *