Picar paraules

Picar paraules

Una entrada curta per presentar una activitat també curta. Per tal d’introduir als infants en el concepte de síl·laba des d’educació infantil es «piquen paraules» i es conten els «cops de veus». Això els serveix als alumnes, a més de per assentar les basses pel concepte de síl·laba, per identificar paraules llargues o curtes.

La fitxa que proposo ens pot ser útil per fer l’activitat de manera diferent a l’habitual, he preparat aquesta fitxa. Es tracta de «picar les paraules», contar els cops de veu i posar un gomet per cada cop de veu. Després es pot iniciar un diàleg per comentar quina és la paraula més llarga, la més curta…

Es probable que vaig actualitzant aquesta entrada amb més fitxes.

0 comentarios

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar