El tancament de l’editorial Moll.

El tancament de l’editorial Moll.

Avui no tenia pensat escriure cap entrada, però crec que el tancament de l’editorial Moll es mereix una entrada al blog. Ja fa mesos que ens vam despertar amb aquesta notícia: La mort de can Moll. Jo no m’ho vaig acabar de creure: «què tanca l’editorial Moll? No pot ser mai!» I és que l’editorial Moll ens ha acompanyat a tots: els aplecs de rondalles, el diccionari català – balear – valencià, els llibres de gramàtica catalana, els llibres d’ansa per ansa, o els d’exercicis de català. El fons editorial és prou extens i sempre ha destacat per ser una defensora de la nostra llengua i la nostra cultura.

Arrel del seu tancament, estan liquidant tot el seu estoc al 50%. És una gran oportunitat per a comprar alguns llibres que serà impossible aconseguir en un futur. Avui capvespre he anat fins a l’editorial i he passejat pels seus passadissos i estanteries i, com no, m’he comprat un bon grapat de llibres. N’hauria comprat més, però tampoc m’he d’arruinar jo. Una hora de coa bé ha valgut la pena per comprar una part de la nostra història.

Aquí teniu una mostra de les meves adquisicions:

El tancament d’aquesta editorial és una vertadera llàstima. Tal vegada no han sabut gestionar bé l’empresa, fent inversions arriscades en moments de crisi, però l’emprenta d’aquesta editorial en la nostra cultura i en les nostres escoles no s’esborrarà amb el seu tancament.

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar