Les millors fonts per usar a l’escola I

Les millors fonts per usar a l’escola I

Hola a tothom! Encara que els dilluns costa arrancar, aquí teniu la primera entrada d’aquesta setmana.
¡Hola a todo el mundo! Aunque los lunes cuesta arrancar, aquí está la primera entrada de esta semana.
Des de sempre m’han agradat les fonts. No m’agraden els documents avorrits i les fonts els hi donen un toc diferent als apunts, materials… Hi ha un món darrera de les tipografies així que he preparat tot un seguit d’entrades en les que us mostraré les que més mágraden. Fa molt de temps us vaig mostrar les que per jo eren les millors tipografies amb imatges. A l’entrada dávui us presento les fonts que uso per a preparar els meus materials a l’escola. En concret, les fonts «escolar» i «infatil», amb totes les seves varietats.
Desde siempre me han gustado las fuentes. No me gustan los documentos aburridos y las fuentes dan un toque diferente a apuntes, materiales… Hay un mundo detrás de las tipografías, así que he preparado un conjunto de entradas en las que os mostraré mis fuentes preferidas. Hace mucho os enseñé las que para mi eran las mejores tipografías con imágenes. En la entrada de hoy os presentaré las fuentes que uso para preparar materiales para trabajar en el colegio. En concreto se trata de las fuentes «escolar» y «infantil», con todas sus variedades.

 Començam amb les fonts tipus «escolar». Com sempre, els enllaços al Dropbox són permanents, si no funcionen posa’t en contacte amb jo amb el formulari de contacte o deixa un comentari a aquesta entrada.
Empezamos con las fuentes tipo «escolar». Como siempre, los enlaces al Dropbox son permanentes, si no funcionan, ponte en contacto conmigo a través del formulario de contacto o deja un comentario debajo de esta entrada.

ACTUALITZO: He detectat que, quan uso la font en negreta, les unions de les lletres no queden bé. El problema no té solució, més enllà d’usar un color diferent.
ACTUALIZO: He detectado que cuando uso las fuentes en negrita, las uniones de las letras no quedan bien. El problema no tiene solución, más allá de cambiar de color y no usar este estilo.


Aquesta és la font més coneguda de totes. És relativament fàcil de trobar, és de llicència lliure i l’hauràs vista en molts materials per a primer cicle de primària i llibres. Fins fa relativament poc temps tenia controlades la escolar dots i la italic i cercava desesperadament la «way«, que és així com per emplenar. Fa uns dies la vaig trobar i avui la pots descarregar per a usar per al que necessitis. 

Esta es la fuente más conocida de todas. Es relativamente fácil de encontrar, es de licencia libre y la habrás visto en muchos materiales didácticos para primer ciclo de primaria. Hasta hace relativamente poco tiempo tenía controladas la escolar dots y la italic y buscaba desesperadamente la «way», que es así como para rellenar. Hace unos días di con ella, hoy la puedes descargar para usar para lo que necesites. 

   https://www.dropbox.com/s/1olhs3t144mgwt8/Escolarw.TTF?dl=0
T’agraden aquestes fonts? Fes clic a
qualsevol d’elles per a descarregar-la,
o si ho prefereixes, descarrega-les
totes amb el botó descarregar.

¿Te gustan estas fuentes? Haz click en

cualquiera de ellas para descargarla,
o si lo prefieres, descargalas todas
con el botoón descargar.

Una altra tipografia molt semblant a aquesta però amb més varietats, que inclouen la pauta Montessori o la quadrícula, és la font «infantil», distribuïda pel Ministeri d’Educació (però hi ha que cercar-la moltíssim!).
Otra tipografia muy parecida a esta pero con más variedades, que incluyen la pauta Montessori o la cuadricula, es la fuente «infantil», distribuida por el Ministerio de Educacion (¡pero hay que buscarla muy mucho!). 
  

T’agraden aquestes fonts? Fes clic a
qualsevol d’elles per a descarregar-la,
o si ho prefereixes, descarrega-les
totes amb el botó descarregar.

¿Te gustan estas fuentes? Haz click en

cualquiera de ellas para descargarla,
o si lo prefieres, descargalas todas
con el botoón decargar.
Más tipos de esta fuente en la carpeta de Dropbox
Més models a la carpeta del Dropbox
Esper que us agradom aquestes fonts i les useu en els vostres material, les vostres publicacions, cartells… tot el que se vos passi pel cap! Si no sabeu com instalar les fonts en el vostre ordinador, consultau aquesta entrada on vos ho explicava
Espero que os gusten estas fuentes y las uséis en vuestros materiales, en vuestras publicaciones, carteles, en fin, en todo lo que se os ocurra. Si no sabéis como instalar las fuentes en vuestro ordenador, consultad esta entrada antigua donde os lo explicaba.
Vols totes les fonts juntes? Fes click aquí:
¿Quieres todas las fuentes? Haz click aquí:

Fins dijous amb una altra entrada! 
Hasta el jueves en la próxima entrada!

0 comentarios

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar