Decoram la nostra classe per Nadal

Decoram la nostra classe per Nadal

Hola!

Fa ja unes setmanes que estic donant voltes a si hem de decorar l’aula AL o no per Nadal. Tinc molts alumnes musulmans i dubtava si era adequat o no. Al final, he decidit que la meva aula també es decora, bàsicament perquè els meus alumnes no-musulmans no han de quedar-se sense aquest cust. A més, tota l’escola es decorarà amb elements nadalencs, ha de quedar-se fora l’aula AL (també coneguda com La Classe de les Lletres, o Ca’n Mussolet)? La resposta és un NO rotund!
¿Com la decorarem? La meva idea és decorar la porta d’entrada amb un Bon Nadal original i alguns elements nadalencs. No molta cosa, però que es noti que ens preparam per Nadal i que el final del trimestre s’acosta.
Al final de cada sessió dedicam cinc minutets a pintar el nostre Bon Nadal particular, fet a partir de bolles de Nadal que prèviament he imprès. Han pintat bolles de Nadal tots els alumnes que en algun moment passen per l’aula. Aquí us mostro algunes fotos del procés:

I TOT AIXÒ NOMÉS PER A DECORAR L’AULA?

No, evidentment no és només per això. Aquesta activitat ens serveix per treballar molts altres aspectes. Mentre els alumnes pinten aprofit per a treballar diferents aspectes: des dels colors, o que expliquin què fan. A més, quan ho tinguem tot montat, parlarem i explicarem el procés que hem seguit per fer-ho, així treballarem l’estructuració de sequüències temporals. I evidentment, també podem treballar el vocabulari. Com veis, gairebé totes les activitats les podem utilitzar per a treballar diferents components del llenguatge.
Us agradaria decorar la classe com nosaltres? Aquí us deixo un PDF (en català i castellà) per a que ho pogueu imprimir i fer per les vostres aules!

Quan tinguem la porta acabada de decorar us mostraré el resultat. Que passeu molt bon pont! 🙂

I com us vaig prometre, aquí teniu el resultat de la nostra decoració de Nadal:

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar