Fonts nadalenques – Fuentes navideñas

Fonts nadalenques – Fuentes navideñas

Hoola!
Desembre, com m’agrada el mes de desembre! Comença amb un bon pont i acaba amb les festes més entrenyables de l’any: NADAL! Sempre m’han agradat, des de ben petita. Montar el Betlem a casa, els convidats, reunir-nos en família, els regals… tot!
Diciembre, ¡cómo me gusta diciembre! Empieza con un buen puente y acaba con las fiestas más entrañables del año: ¡Navidad! Siempre me han gustado, desde bien pequeña. Montar el Belén en casa, los invitados, reunir-nos en familia, los regalos, ¡todo!
Enguany el mes de desembre es presenta amb certa incertesa perquè no sé molt bé què passarà amb la meva substitució. Sé segur que continuaré fins a final de trimestre, la qual cosa és una gran notícia però no sé què passarà després de les vacances. Però vaja, les setmanes que queden les viurem intensament!
Este año el mes de diciembre se presenta con cierta incertidumbre porque no sé muy bien qué pasará con mi substitución. Seguro que continuo hasta el final del trimestre, lo cual es una gran noticia pero no sé que pasará después de las vacaciones. Pero vaya, las semanas que quedas las viviremos intensamente. 
Aquesta és la segona de les meves entrades nadalenques. Dissabte, us mostrava la meva idea per a decorar la porta de la classe. Avui, us presento la meva selecció de tipografies nadalenques. 
Esta es la segunda de mis entrada navideñas. El sábado os enseñé mi idea para decorar la puerta de la clase. Hoy os presento mi selección de tipografías navideñas.
Com ja sabeu m’encanten les tipografies. Em tornen loca, en tenc més de 200 a l’ordinador. No és broma! A principis d’any us vaig mostrar les fonts bàsiques per usar a l’escola, aquelles que tots els mestres cercam per preparar els nostres materials. Avui vull compartir amb vosaltres un recull de fonts nadalenques, per preparar els nostres materials temàtics, però també per fer velicitacions de Nadal i tot allò que se’ns passi pel cap. Esper que us agradin tant com a jo!
Como ya sabéis me encantan las tipografías. Me vuelven loca, tengo más de 200 en mi ordenador. ¡No es broma! A principios de año compartí las fuentes básicas para usar en el colegio, esa que todos los maestros buscamos para preparar nuestros materiales. Hoy quiero compartir con vosotros mi recopilatorio de fuentes navideñas, para preparar nuestros materiales temáticos, pero también para hacer felicitaciones de Navidad y todo aquello que se nos ocurra. ¡Espero que os gusten tanto como a mi!
Totes les fonts són de lliure lliecència, així que les podeu usar per al que volgueu. Clicant sobre cada tipografia us la podreu descarregar, però si voleu descarregar-les totes, al final del post trobareu un enllaç a la meva carpeta de Dropbox per a que les pogueu descarregar totes de cop! Com veureu hi ha tant tipografies convencionals com Dingbats o tipografies amb imatges. 
Todas las fuentes tienen libre licencia, así que las podéis usar para lo que queráis. Haciendo clic sobre cada fuente os la podréis descargar, pero si queréis descargarlas todas, al final del post encontraréis un enlace a mi carpeta de DropBox, ¡para que las podáis descargar todas de golpe! Como veréis en mi recopilatorio hay tanto fuentes convencionales como Dingbats o tipografías con imágenes.
Preparats? Aquí teniu el meu recull de tipografies nadalenques:
¿Preparados? Aquí tenéis mi recopilatorio con las mejores fuentes navideñas:

Tipografies convencionals
Dingbats
Un cop descarregades, les heu d’instal·lar a l’ordinador, aquí us explicava com
Una vez descargadas, las tenéis que instalar en el ordenador, tal como os explicaba aquí.

¡Ens llegim aviat!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar