Les 5 millors entrades de 2015

Les 5 millors entrades de 2015

Hola a tothom!

Queden pocs dies del 2015, així que normalment un fa balanç del que han estat aquests darrers 12 mesos. Ahir vaig publicar una entrada amb els propòsits del 2015 que he aconseguit i els que no, però me faltava fer una revisió del blog. No em puc queixar, enguany he tingut el blog bastant al dia i he anat publicant material de forma bastant costant. I el que és important, a vosaltres us ha agradat! En 12 mesos he passat per tres escoles i cada una d’elles m’ha ensenyat coses diferents i ha aportat coses diferents al blog. En total he publicat 33 entrades i tot i que la mitja no és gaire bona, he fet el que he pogut i estic bastant satisfeta.

Aquestes són les 5 entrades que més us han agradat aquest any:

Cinquena entrada més llegida

Les millors fonts per usar a l’escola

Les tipografies són la meva perdició. Ja us he explicat moltes vegades que m’encanten (ho podeu veure aquíaquí i aquí) i en tenc moltíssimes a l’ordinador. Així que un cinquè lloc per aquesta entrada no està gens malament. Aviat una altra amb noves fonts per usar a l’escola.

Quarta entrada més llegida

10 recomanacions per aquest Nadal

Les entrades amb recomanacions han sigut un èxit aquest any i aquesta ha sigut sense dubte la que més us ha agradat: 10 idees per a regalar als infants aquestes festes, amb recursos diversos i diferents.Tercera entrada més llegida

El dau de fer frases

Un material fàcil de fer però molt útil ocupa el tercer lloc d’aquesta classificació. L’estructura de la frase i el vocabulari es poden treballar de diferents maneres i aquest material ens ajuda a fer-ho. El 2016 vindrà carregat de nous materials per a descarregar, segur!Segona entrada més llegida
5 llibres diferents per al desenvolupament del llenguatge

Quan vaig preparar aquesta entrada no tenia gens clar si agradaria o no. I vaja si ha agradat! És la segona entrada més llegida aquest any i jo diria que de tota la història del blog! Tinc algunes idees més per aquest 2016, esper que us agradin tant com aquesta. 

Entrada més llegida
El quadern del professor

L’entrada reina indiscutible d’aquest 2015 és el quadern del professor. El vaig preparar al septembre, amb el curs ja començat però en necessitava un, així que em vaig decidir a publicar-ho. Segur que al mes d’agost hagués sigut més útil a molts de mestres, però a vegades les coses van com van. En preparé una pel proper curs, això és segur i tal vegada vingui acompanyada d’alguna sorpresa! 🙂

Gràcies per seguir-me aquest 2015, esper tenir-vos aquí per les entrades del 2016! 🙂

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar