Any nou, escola nova

Any nou, escola nova

Val, reconec que em fa una mica de vergonya aquesta entrada però sincerament no he tingut gaire temps per actualitzar el blog. Festes de Nadal de completa desconexió i una escola nova a la que encara no estic adaptada.

Dexau-me però que us expliqui una mica més. A l’escola a la que vaig estar durant el primer trimestre hi vaig estar molt molt a gust. De veres que em sentia completament integrada i valorada. Coneixia els infants, als mestres i a les mestres, estàvem organizats… Tot funcionava i quan millor estàvem, la substitució es va acabar (més o manco, perquè han passat algunes coses entre mig). 
I ara, toca tornar a començar. Tornar a conèixer als alumnes, als companys, adaptar-se a un nou horari i a un nou centre. I no és fàcil, i menys quan ho has de fer amb el curs ja començat. 
Però estic contenta. Estic contenta perque tenc feina, aquesta vegada fins a final de curs i a un centre de davora casa. Així que no me puc queixar. I sé que m’adaptaré al centre i tornaré a estar a gust amb els companys (ara no és que estigui malament, senzillament és que encara no ens coneixem). Així que aviat tornarem a tenir noves entrades amb nou material. 
De moment, i per anar obrint us he preparat dues entrades amb materials i coses que tenia pendent per mostrar-vos:


CAPSA MULTISENSORIAL (aviat)

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar