Treballem l’ortografia de forma divertida

Treballem l’ortografia de forma divertida

Bon divendres a tothom!
Encara que està ben a punt d’acabar, però vaja, encara és divendres. 🙂

El tutors de l’escola on estic treballant ara es queixen de que els alumnes fan moltes faltes d’ortografia. Així que avui vull compartir un material genial per treballar-la. Ja fa uns anys que el conec però no l’havia posat en pràctica fins ara. Es tracta d’un programa per a treballar l’ortografia de forma visual i a la vegada de forma lúdica i divertida. El material que jo tenia estava destinat al cicle inicial però fent una cerca per internet he trobat els quadernets per a tots els nivells i a més també les guies didàctiques pels mestres. I les teniu totes disponibles per a descarregar aquí mateix. Esper que us resultin d’utilitat! Basta que cliqueu en les imatges per descarregar els documents.

Jo l’estic aplicant a 4t i 5è de primària, crec que a primer i segon és encara una mica aviat, però a una altra escola pot resultar d’utilitat. 
En el següent enllaç també podeu trobar el material en castellà! 🙂 A descarregar el material i a treballar l’ortografia de forma diferent i entretinguda! 
I per cert, també està disponible per a l’ESO i per a persones adultes. 😉
Bon cap de setmana a tothom!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar