Activitats amb el Senyor Patata

Activitats amb el Senyor Patata

Holaaa a tothom!

Aquesta serà una de les darreres entrades d’aquest curs. Sí, és cert que encara queda encara un mes per davant de curs però enguany el meu curs escolar acaba el 15 de juny! Agafo el permís per matrimoni (Si! M’he casat! I aquesta és una de les raons per la que el meu blog està una mica abandaonat) i tot haurà d’estar enllestit i recollit per aquest dia, així que venen dies de fer informes, recollir el meu material i l’aula, comiats…

Bé, el material que us presento a continuació se’m va acudir quasi per casualitat. Com sabeu, un dels materials que tinc a l’aula és un «Mr Potato». En el nostre cas, el Senyor Patata, que viu a Sa Pobla. Per qui no ho sàpiga, Sa Pobla és un poble de Mallorca famòs, entre altres moltes coses, per les seves plantacions de patates.


El Senyor Patata ve alguns dies als tallers de llenguatge d’infantil i ens introdueix diferents activitats. Aquesta vegada, però, l’usarem per a treballar la percepció visual, l’atenció i el vocabulari. Com? Doncs, a partir del material que ja teniu disponible per descarregar.

Es pot usar de maneres diferents, de forma individual o en parelles. A mi m’agrada que hi juguin en parelles. Un agafa una de les targetes i monta al senyor patata tal i com apareix en la imatge. El seu company ha de comprovar que no s’ha equivocat i si ho ha fet, li haurà de dir què està malament. Després s’intercanvien els papers.

Una altra manera consisteix en comparar el Senyor Patata amb una de les fotografies i verbalitzar què cal canviar per a que siguin iguals.

També podem jugar a comparar les fotografies i indicar quines són les diferències o, si imprimim les targetes dues vegades, fer un joc de memori gegant!

És un material que dóna molt de joc i que agrada molt als infants. Si el voleu, només necessitau descarregar-lo al següent enllaç.

És molt fàcil de preparar. Basta imprimir a doble cara i retallar. Està pensat per a que retalleu seguint el quadre on apareix el senyor patata. També ho podeu imprimir només a una cara i aferrar una cartolina. Important plastificar! I llest per usar a l’aula.

Si us agrada, no dubteu en compartir-ho!

Fins la propera entrada (de comiat!)!

Conxa

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar