Curs nou, escola nova (amb alguna sorpresa)

Curs nou, escola nova (amb alguna sorpresa)

Hoola a tothom!
Després del parèntisi estival, aquí esteim una altra vegada. Nou curs, escola nova. 10 mesos plens de reptes. Enguany he tingut la sort de que m’han adjudicat una plaça per a tot el curs escolar a una escola a prop de casa, no tant com el darrer centre del curs passat, però a no més de 15 minuts en cotxe. 🙂
Després de 2 mesos i mig de vacances (vaig enllaçar amb el meu permís per matrimoni), ja és hora de tornar a posar-se les piles. I aquí estic, preparant el nou curs, fent un llistat de coses que us vull mostrar i pensant una mica com organitzaré aquest curs.

Hi ha algunes novetats importants. Una d’elles és que estic preparant oposicions, així que he creat un nou blog on podreu seguir el meu procés, amb consells i recursos per preparar les oposicions. No puc dir amb èxit, però al menys amb companyia. Si us interessa, el trobareu aquí: una mestra opositora (blog en castellà). No ho he volgut fer aquí perquè no té absolutament res a veure, el públic és molt diferent. Però no us preocupeu, aniré avisant quan publiqui alguna cosa.

Estic treballant en la nova versió del quadern del professor. De fet, el volia publicar aquesta setmana però no he tingut temps per acabar-lo. Així que us tinc una sorpresa! El primer sorteig del blog! Ja fa uns anys que el blog està en funcionament i crec que ja és ben hora de fer un sorteig. I aquí el teniu! 🙂

Com no podia ser d’altra manera: material de papeleria! El sorteig inclou l’agenda gran de Mr Wonderful semana vista (amb bosseta protectora inclosa!), un arxivador també de Mr Wonderful, un bloc de notes Charuca i alguna sorpresa més que no revelaré. 😉

Què heu de fer per participar? Molt fàcil:

  1. Emplenar el formulari que trobareu més abaix. Imprescindible!
  2. Ser seguidors del blog a Facebook o del meu perfil opositor a Instagram.
  3. Compartir el cartell del sorteig a Facebook o Instagram. Podeu partipar a les dues xarxes socials si voleu. A Instagram heu d’usar el hastag #sorteomaestros. Ho heu de fer de manera pública per a que jo ho pugui veure.
  4. Teniu 10 dies per participar. Dia 15 de septembre a les 23:59, acaba el sorteig.
  5. El sorteig es farà a Sortea2.
  6. En lloc de revisar que tots els que participau cumpliu els requisits abans de fer el sorteig, el que faré serà comprovar que el que resulti guanyador els compleixi. Així que assegurau-vos que compartiu el cartell i sou els meus seguidors.
  7. En dos o tresdies donaré el nom del guanyador que haurà de posar-se en contacte amb jo en 24 hores per a gestionar l’enviament. Aquest es farà per correu ordinari. Enviaments a Penísula i Illes Balears.

Esper que us animeu i molta gent participi! 🙂

SORTEIG TANCAT! Pots veure el guanyador a aquesta entrada.

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar