Avui no és un dia normal

Avui no és un dia normal

Demà comença el curs escolar. Demà milers d’infants tornen a les aules. Alguns amb il·lusió, altres amb resignació però el que està clar és que demà comença un nou curs escolar. Per a mi sempre era un dia feliç, ple d’il·lusió per veure professors i companys. Estrenar material escolar, ensumar els llibres nous… eren (i són!) petits plaers.

Des de que sóc mestra m’agrada veure arribar els infants a escola. Les cares d’il·lusió, els plors dels més petits, les carreres dels més grans que arriben tard el primer dia… tot forma part de l’atmòsfera que es respira el primer dia d’escola. Els professors també esteim ul·lusinats amb ganes de començar a fer la nostra tasca (gens senzilla però que ens apassiona).

Demà tot això tornarà a passar. Els professors tornarem a les aules amb els nostres alumnes i el curs començarà, però demà no serà un dia normal. Aquest inici de curs es presenta mogut i, per molt que la consellera ho digui, el curs no començarà amb normalitat.

Els tres directors expedientats per fer la seva feina continuen sense saber que passarà amb ells. La conselleria insisteix en implantar un TIL que no té ni cap ni peus (i alerta! el què pot estar molt bé, el problema és com es vol aplicar), continuen les retallades en professors, en beques de menjador, d’atenció a la diversitat… així que no, el curs no comença amb normalitat.

A més de tot això, hi ha convocada una vaga indefinida de docents a les Illes. Una vaga a la que m’adheriré, una vaga que s’espera que tindrà un seguiment massiu, al menys els primers dies.

I aquí, la foto en suport als tres directors de l’EAP i EOEP de Menorca:

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar