Una nova etapa

Una nova etapa

Sembla clar que em costa bastant tenir actualitzat el bloc… i no per falta d’idees! Digui com sigui, avui tinc un bon motiu. Després de la llista definitiva, m’han adjudicat una vacant a l’EAP de Ciutadella!! Estic súper feliç! No sols pel que suposa tenir una vacant avui en dia, sinó perquè m’obre les portes a una tasca que mai he fet: l’atenció primerenca. Amb aquesta feina hauré tractat totes les possibilitats que m’ofereix la feina com a mestra AL: educació infantil i primària, secundària i ara 0-3 anys. Així podré decidir millor cap a on vull dur realment la meva vida professional.

A més a més, jo volia tornar a Ciutadella. M’agrada tant Ciutadella que no volia tornar a Maó, ni anar a parar per Ferreries, ni molt manco canviar d’Illa! Així que és com si l’hagués tocat la loteria! 🙂 Per si fos poc, ja tinc aclarit el tema allotjament i el bitllet de barco! Així que llesta per partir un any més!

La part negativa de tot això és que he de deixar el meu estimadet equip de regates. Les dues feines no són compatibles. Així que no ha quedat altre remei que deixar la meva feina al club.

Editat: Em van fer un sopar d’acomiat que val un món. Els regatistes del club em van escriure una carta de comiat i em van regalar un collaret de Majorica. Un detall que recordaré sempre!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar