Memori vocals

Memori vocals

Hola a tots!

Entrada actualitzada dia 21 de febrer de 2015

Ja esteim a meitad de setmana! I jo aprofito per publicar per primera vegada a la pàgina oficial de «De maestros y navegantes» a Facebook! Siii! A veure si així aconseguim més seguidors i activam una mica més el blog! Hi podeu entrar aquí! (M’ajudau a arribar als 150 seguidors?)

Avui us presento un altre material 100% collita pròpia, ideal per a treballar la memòria, la percepció visual i les vocals amb els més petits: un memori de vocals! Són sol 10 peces, per la qual cosa és pot usar amb infants de 3-4 anys en endavant.

Us ha agradat? Ha funcionat amb els vostres alumnes?

Fins aviat!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar