Treballem el vocabulari: fruites i verdures

Treballem el vocabulari: fruites i verdures

Hooolaaaa!

Si val, no tinc perdó de Déu, fa més de quinze dies que no actualitzo el blog, però és que les darreres setmanes han sigut una mica especials. Tal vegada hi hagi canvis importants en el meu entorn professional i això m’ha fet estar una mica «desconectada de tot».

Però aniguem al gra. Amb un dels alumnes d’aquest curs esteim treballant el vocabulari de les fruites i verdures. Trescant per internet, he trobat una forma original de treballar-ho: a partir de trencaclosques que podem fer nosaltres mateixos! 🙂 La idea m’ha encantat i la volia compartir amb vosaltres.

El puzzle handmade l’he trobat al blog U Create. En ell podeu veure com fa el trencaclosques, jo em decanto per l’opció més senzilla: imprimir, retallar i plastificar. Demà l’usaré a la meva sessió de suport! Ja vos contaré! 🙂

Clica sobre la imatge per descarregar directament les imatges.

Para leer la entrada en castellano, haz clic aquí!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar