Avui vos present un llibre…

Dijous passat vaig comprar el llibre «Alumnado con dificultades en el aprendizaje de la lectura», de Dolors Gispert i Lurdes Ribas, publicat per l’editorial Graó a la col·lecció Escuela Inclusiva: alumnos distintos pero diferentes. En ell es tracta la detecció, evaluació, orientació i intervenció educativa en relació als alumnes amb dificultats en l’aprenentatge de la lectura.

Tan sols l’he començat a llegir en els meus moments d’espera als aeroports però penso que és un llibre força interessant. Està ple d’exemples d’actuacións, de propostes d’activitats que de ben segur em seran d’utilitat a l’escola.

Hi ha una cosa que he de dir que m’encanta del llibre i no és més que la seva visió inclusiva de les dificultats de lectura. És cert, el llibre forma part de la col·lecció «educación inclusiva», i no podria ser d’una altra manera, però tot hi així m’encanta trobar «petites joies» com aquesta.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *