Recursos de grafomotricitat, lectura i alfabetizació.

Recursos de grafomotricitat, lectura i alfabetizació.

Ja feia temps que no feia cap aportació al blog. Avui, trescant per internet he trobat aquest recull de recursos per a treballar la grafomotricitat. És un recull molt complet i amb recursos per a infants i adults. Endinsar-se pels diferents enllaços és del tot recomenable.

Hi podeu accedir aquí.

0 comentarios

  1. Hola Joel,
    Gràcies per seguir el meu blog. Darrerament el tinc una mica abandonat però és que no tinc gaire temps!
    He visitat el teu i he dir-te que m'ha encantat. També et segueixo a partir d'ara!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar