Una sobre recursos didàctics.

Una sobre recursos didàctics.

Ja fa temps que soc seguidora del blog «Mi mami es logopeda«, una font quasi inagotable de recursos i informació relacionada molt especialment amb la logopèdia. Avui, trescant per la plana web he trobat un post que m’ha cridat molt l’atenció. Es titula «150 recursos gratuitos para la creación de material educativo» i la sorpresa ha sigut majúscula quan he descobert un enllaç a una infinitat de recursos per a crear material didàctic i, a sobre, completament gratuït!

Entre, altres utilitats podeu trobar:
  • Generadors de quaderns, llibres i publicacions digital.
  • Generadors de webquest i caces del tesor.
  • Generadors de qüestionaris i exercicis. 
  • Generadors de fulls de cal·ligrafia i paper pautat.
  • Generadors de mapes conceptuals i mentals.
  • Generadors de llistes, sopes de lletres i targetes de vocabulari.
  • Generadors de targetes de bingo, fitxes de dòmino i targetes.
  • Generadors de calendaris i rellotges
  • Generadors de jocs de taules, gràfics, laberints, anagrames…
De moment només he pogut provar alguns dels generadors de fulls de cal·ligrafia i, dels que he provat vos recomano el creat per Bartolomé Sintes. És el que més et permet adaptar el material de treball. Pots escollir llengua: català, castellà, anglès, francès i galleg. A més, pots escriure l’enunciat, el peu de pàgina, escollir la grandària de la lletra, el tipus de pauta i nombre de repeticions. Ideal per fer activitats de cal·ligrafia amb textos personalitzats pels nostres alumnes! L’enllaç directe el teniu aquí.
L’enllaç directe al recull de generadors és aquest.

Esper que vos siguin d’utilitat!


Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar