Treballam el vocabulari: El cos humà

Treballam el vocabulari: El cos humà

Hola!

Com duis aquesta setmana? Per jo està essent curta però intensa. Tenia pensada una entrada molt interessant amb 5 contes diferents per a treballar amb els infants però he preparat un material per a un dels meus alumnes i he decidit compartir-ho amb vosaltres.
És un material molt senzill, una presentació «autoexecutable» per a treballar la identificació de les parts del cos. Com he dit, es tracta d’una activitat pensada per a un alumne en concret amb el que esteim treballant aquests conceptes. La idea és que treballi juntament amb un adult, ja que no pot fer-ho totsol i d’aquí que combini text escrit amb pictogrames ARASAAC. L’objectiu és que assenyali el pictograma que es demana.
Per a usar l’aplicació només heu de descarregar l’arxiu que trobareu fent clic a la imatge o una mica més a baix i executar-lo. Necessitau, com a mínim Office 2007, però el puc convertir a una versió anterior si ho necessitau. Només ho heu de dir! 🙂 I probablement també necessitareu instal·lar la font «escolar», però la podeu descarregar aquí i aquí us explico com instal·lar-la.
La setmana que ve en preparé una per a relacionar part del cos i acció (cames per caminar, ulls per mirar…).
Esper que us agradi! I no oblideu compartir-ho a les vostres xarxes socials.

0 comentarios

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar