Treballem el volcabulari: les parts del cos II

Hola a tothom!

Com duim el dilluns? Amb aquest canvi d’hora sembla que ja esteim a l’hivern de ple!

Avui us porto un nou material per a treballar les parts del cos. Fa uns dies us vaig presentar una presentació de power point per a treballar-les, avui vinc amb una nova presentació però en aquesta vegada es relacionen les parts del cos i la funció. Com vos vaig dir, el material està pensat per un alumne en concret, però segur que algú li pot treure un profit.

Per a usar aquesta presentació necessitau un versió actual d’Office. Crec que la versió més antiga que permetrà que funcioni és l’Office 2000. Per a que el text es vegi correctament haureu de tenir instal·lada la font escolar, que podeu trobar en aquesta entrada.

Esper que us agradi! Bona setmana a tothom!

Podeu descarregar el material aquí:

 

0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *