El nou quadern del professor!

El nou quadern del professor!

Hooolaaa a tots!

Què tal aquesta primera setmana de setembre? Els que ja sou a escola, us ha donat temps ha deixar-ho tot llest per dilluns? A jo no, però vaja, típic dels equips de suport.

Avui us duc una de les entrades que més us va agradar el curs passat: la nova versió del quadern del professor! L’any passat us el vaig mostrar ja acabat, però si he d’esperar ja serà a octubre i vull que el pogueu usar ben aviat, així que aquí el teniu disponible llest per descarregar.

L’estil és el mateix, tot i que hi ha algunes novetats. He afegit un full individual per a cada alumne, amb l’objectiu d’anar anotant informació important: objectius, activitats que funcionen i activitats que no, dates a recordar… En realitat és un full resum de cada alumne, que recull les seves necessitats i els objectius que em proposo aquest curs/trimestre. Havia pensat posar-lo abans dels fulls de seguiment però com que els casos van canviant al llarg del curs, he preferit fer un nou apartat amb alguns fulls en blanc pels alumnes que es van incorporant o aquells dels que faig avaluacions… Esper que us agradi! Com sempre, completament gratuït. 🙂


I res més, recordar-vos que hi ha un sorteig obert al blog i que teniu temps fins dia 15 per participar, així que ja ho sabeu!

Bon cap de setmana i bon primer dilluns amb nins a tothom!

0 comentarios

  1. Isabel

    Ostras Conxa, ¡me va a venir genial! En formato Word no lo tienes, no? Me va muy bien tu diseño pero tendría que hacer dos o tres cambios para adaptarlo a mis necesidades y en PDF no puedo hacerlas.

  2. Hola Isabel,
    No lo tengo en word porque lo hago combinando Power Point y programas de edición de imagen. Además, si publico la base, al no tener todas las tipografías que uso, se ve mal y queda como "sucio", por eso lo publico siempre en PDF. Sorry!
    Si quieres puedes hacerme algunas sugerencias para que las tenga en cuenta. 😉

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar