Nou curs, nou quadern del professor!

Nou curs, nou quadern del professor!

Hooola a tots!

Sí, fa una eternitat que no compartia cap entrada. Una vegada més. Què hi farem! El curs passat va ser un curs complicat. Professionalment va suposar un punt d’inflexió i un canvi total en la manera de fer feina. Quan pareixia que tot s’anava posant en ordre, va arribar una pandèmia que va aturar al món. I aquí esteim, intentant que tot torni a la normalitat. I la realitat és que en aquest curs res serà normal.

Tot i això, cal posar-se les piles i preparar el curs de la millor manera possible. I encara que una mica tard, aquí teniu el quadern de professor d’aquest curs. Em sap greu haver-lo publicat tant tard però la inspiració ha estat un temps de vacances. Tampoc us puc deixar fotografies perquè encara no l’he poguda imprimir.

A l’entrada del curs passat teniu el pas a pas de com imprimir i enquadernar l’agenda. Està pensada per ser un DIY, així que admet diferents organitzacions.

Aquí podeu descarregar els diferents documents:

QUADERN DEL PROFESSOR EN CATALÀ

QUADERN DEL PROFESSOR EN CASTELLÀ

CALENDARI HORITZONTAL CATALÀ

CALENDARI HORITZONTAL CASTELLÀ

DOCUMENTS TUTORIA (pròximament)

P.D. Perdoneu que l’entrada no vagi acompanyada de cap imatge que mostri l’agenda com he fet altres anys però no l’he poguda imprimir tota encara i molt manco enquadernar. Tan aviat com estigui, actualitzaré l’entrada.

2 comentarios

Comentarios cerrados.

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar