Benvinguts! / ¡Bienvenidos!

Benvinguts! / ¡Bienvenidos!

Hola a tots!

Benvinguts a la meva nova web! Sí, sí, estrenam web! Amb aquesta web, més professional i amb més funcionalitats esper poder compartir més recursos i de manera més senzilla amb tots vosaltres.

Per qui encara no me coneix, el meu nom és Conxa Ontiveros, mestra de primària i autora del blog «De maestros y navegantes«. El curs 2019/2020 va ser un punt d’inflexió en la meva carrera professional i vaig decidir canviar d’especialitat. De treballar com a mestra AL, ara soc mestra de primària, tutora d’un grup de 15 alumnes que me tenen totalment robat el cor.

Amb aquesta web, pretenc explicar el nostre dia a dia, compartir els meus materials i recursos i reflexionar sobre aquesta docència en temps de COVID. Esper que us agradi. Això sí, necessit que tingueu una mica de paciència per anar penjant i actualitzant tot el material que tinc al blog i anar enriquint a poc a poc aquest nou espai.


¡Bienvenidos a mi nueva web! ¡Sí, sí, entrenamos nueva web! Con esta web més profesional y con más funcionalidades espero poder compartir más recursos y de forma más sencilla con todos vosotros.

Para quien todavía no me conoce, mi nombre es Conxa Ontiveros, maestra de primaria i autora del blog «De maestros y navegantes«. El curso 2019/2020 supuso un punto de inflexión en mi carrera profesional y decidí cambiar de especialidad. De trabajar de maestra de AL, ahora trabajo como maestra de primaria, tutora de un grupo de 15 alumnos que me tienen totalmente robado el corazón.

Con esta web pretendo explicar nuestro día a día, compartir mis materiales y recursos i reflexionar sobre la docencia en tiempos de Coronavirus. Espero que os guste. Eso sí, necesito que tengáis un poco de paciencia para ir colgando i actualizando todo del material que tengo en el blog y ir enriqueciendo poco a poco este nuevo espacio.

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar