Daus per contar històries: científics locos!

Daus per contar històries: científics locos!

Holaaaa!

Què tal l’inici del segon trimestre? A mi m’està costant arrancar, no ho negaré. Hi ha dies que acab sense energia, això és una realitat. Així i tot, el meu cap no atura i tinc moltes idees de materials en el cap. Avui vull compartir un Genially per a escriure històries. Ja en vaig fer un pel Calendari d’Advent. Als meus alumnes els hi va agradar molt però la t’estimo molt però la temàtica ja està una mica desfassada.

Així que quan avui un dels alumnes del grup de suport del capvespre ha dit que voldria escriure històries sobre «científics locos», he pensat que podria actualitzar el Genial.ly amb imatges sobre aquest tema. I dit i fet. Quan he arribat a casa, he cercat les imatges a flaticon i aquí teniu el resultat.

Per a fer el Genial.ly he seguit un tutorial de de Profevillamates, un perfil que heu de seguir si vos agrada preparar materials amb aquesta plataforma. És genial!

Si continúas usando este sitio, aceptas el uso de cookies. Más información

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar